vrijdag 8 december 2017

Inbraak bij mijn nichtje.

Op woensdagavond 6 december hoorde een alerte Nielenaar glasgerinkel achteraan een woning in de Beekstraat en zag iemand wegvluchten. Hij had de goede reflex om meteen 101 te bellen zodat de Lokale PolitieZone Rupel op enkele minuten daar stond. Ter plaatse bleek een raam op de eerste verdieping te zijn stukgeslagen. De patrouille doorzocht meteen alle tuinen in de driehoek Beekstraat - Antwerpsestraat - Karel Marxstraat. In een tuin vonden ze een man verscholen achter het kippenhok. De man had een rugzak bij met inbrekersmateriaal. Voor de zoektocht naar zijn kompaan, kregen de patrouilleploegen van de Lokale PolitieZone Rupel de hulp van buurzone Hekla, een speurhond en een politiehelikopter. Hij wordt verder opgespoord. De opgepakte 31-jarige verdachte zonder vaste verblijfplaats in ons land bekende ondertussen de feiten en wordt vandaag voorgeleid op het Antwerpse parket.
De Lokale PolitieZone Rupel wil alle collega's en alerte bewoners danken voor deze samenwerking voor een veiligere buurt. Wij blijven samen waken tegen inbraken #DonkereDagenOffensief! Ziet of hoort u iets verdachts? Aarzel niet. Bel meteen 101!

3 opmerkingen:

  1. Wij kregen melding dat we een app van de stad konden downloaden om zo door te geven als er iets verdacht gaande is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en nou maar hopen dat die gast een flinke straf krijgt bah wat een rotlui...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een beetje werken om aan geld en/of spullen te komen, is er niet bij. De luie bliksems! Ik hoop dat de andere dader intussen ook gepakt is en dat ze hun straf niet ontlopen.

    BeantwoordenVerwijderen